2006/02/24











Bugun Çin sinirlari içinde Xian şehrine 100 km uzaklıkta Qin Ling Shan dağlarında yeralan etrafında irili ufaklı 100 adet pramidle beraber dünyanın en geniş ve 300 metre yuksekliginde ki bir piramit ..BEYAZ PİRAMİD

Beyaz piramid ikinci dunya savaşinda Çin e yardım goturen bir uçaktan çekilen fotografla 1957 yılında Life dergisinde tum dunyanın gözleri önüne serilmiş.

Bölge Çin Halk Cumhuriyeti tarafından yasak bölge ilan edilmiş.

Türk bilim adami KAZIM MİRŞAN ÖN TÜRKÇE yazıtlar üzerine uzman..Kazım Mirşan yaptığı araştırmalarda Ön Türk uygarlıkları tarafından OT-OD olarak isimlendirilen yazının Ön Mısır a ,M.Ö. 3000 yıllarında Doğu Anadolu dan Isub-Ög yazısının gittiğini tespit etmiştir .Kazım Mirşan ın bugüne kadar anlamı çözülemeyen 184 tane mısır hiyeroglifini ÖN-TÜRKÇE olarak okumuş ve mumyalama tekniklerinin yine M.Ö.3000 li yıllarda Altaylar da geliştirildiği düşünülürse piramit inşa tekniği eski Mısır a ÖN TÜRK UYGARLIKLARI tarafından öğretilmiştir....diyor Kazım Mirsan

Bir yorum :Tüm insanlık tarihini geliştirerek MEDENİYETİN ASIL ÖNCÜLERİNİN TÜRKLER OLDUĞU SONUCUNU DOĞURAN bu keşif batılı bilimadamlari tarafından ısrarla görmezlikten gelinmekte ve insanlığın bilgisinden daha uzun süre saklanması mümkün olmayan bu piramitleri başka bir uygarlığa mal etmeyi amaçlayan maksatlı çalışmalar yapılmaktadır ..

Bugün bu bölge yasak bölge olduğu için Mısır medeniyetinden çok ileri bir teknikle mumyalanmış olan cesetler ve ÖN TÜRKÇE yazıtlar üzerinde araştırma yapılamamaktadır .

7 Comments:

Blogger Ufuk Ilter said...

Hoca.. Bu adamı ben senden duymuştum daha önce.. Ama google da taratınca bir çok sonuç çıkıyor.. Böyle bir bilimsel açılım yapmanı takdir ediyorum.. Mimari ve uygarlık ilişkisi zaten ilgimi çekmekte..

10:22 ÖÖ  
Blogger amak ı hayal said...

Kazım MİRŞAN ın 45 kitabı yayımlanmış.Oktay Sinanoğlu gibi bu araştırmacımız da fazla tanınmıyor ne yazık ki toplumda........http://www.geocities.com/kazimmirsan/ dan bi bakabilirsin .

10:40 ÖÖ  
Blogger amak ı hayal said...

japonlar boylarını aşan iş yapmışlar demek ki ..

.kızılderililerle ilgili çeşitli spekulasyonlar var ,,orta asya dan ayrılan türklerin bering boğazı üzerinden Amerika kıtasına ulaştıkları ve kıtada uygarlıklar kurduğu soyleniyor ...

Ataturk un Tahsin MAYATEPEK i Meksika Buyukelçiliğine atayıp Guney Amerika daki Türk izlerini araştırmasını istediğini biliyoruz..

diğer yandan kızılderili kabileleri isimlerinin dahi orta asya kültürü ile olan paralelliklerini belirtenler var

12:00 ÖS  
Blogger amak ı hayal said...

ufuk HALUK TARCAN var bi de ,,sanırım bu bey Kazım Mirşan in ÖN TÜRK lerle ilgili yaptığı araştırmaları devam ettirecek olan şahıs ..
Kazakistan ın Sölgentaş bölgesinde ki buluntularla -14 bininci yıla vardığı gibi bir tezleri var ..

http://www.toredergisi.com/onturkuygarligi/onturkuygarligi.htm


Bu makaleyi oku,baya ilginç bilgiler var ,Haluk TARCAN ın bir konferansında Ön Türk atalarımızın yazıyı ilk kullandıklarını,geliştirdikleri medeniyet ile ''TEK TANRILI DİN '' ilkesine ulaşan ilk insanlarin Ön Türk atlarimiz olduğu söyleniyor.

12:44 ÖS  
Blogger amak ı hayal said...

http://www.toredergisi.com/onturkuygarligi/onturkuygarligi.htm


link i eksik yapıştırmışım ,dogrusu bu ,

12:46 ÖS  
Blogger amak ı hayal said...

alla alla...gıcıkmıdır nedir bu blog da ,,,,onturkuygarligi.htm olucak

12:48 ÖS  
Blogger kaybolmusum boslukta said...

japonlar kizilderililer turkler derken bildigim bir hikayeyi anlatmak istiyorum, ne kadar dogru ne kadar yanlis Allah bilir: bir zaman, simdiki Amerika devletinin kurulmasi asamasinda, Avrupalilarin Amerika kitasini isgali sirasinda, Amerikan collerinde bizim Avrupalilar Yerlilerle basa cikamiyorlar. Bunun uzerine Osmanli imparatorlugundan yardim istiyorlar. Osmanli'da yardim olarak 50 deve ve 50 adam gonderiyor. Deniliyor ki Yerlilerin hikayelerinde, yazitlarinda belli bir noktaya karsi duran ve oturup kalkan, egilen biyikli insanlardan bahsedilirmis...

12:26 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home